رفتن به بالا

رصدخانه فرهنگی اجتماعی سلام دزفول

تعداد اخبار امروز : 0 خبر


  • دوشنبه ۴ خرداد ۱۴۰۵
  • الإثنين ۸ ذو الحجة ۱۴۴۷
  • 2026 Monday 25 May
  • دوشنبه 1 اردیبهشت 1404 - 08:21
  • کد خبر : 4780
  • مشاهده : 160 بازدید
  • پیشخوان » خبر 3
  • چاپ خبر : رسانه های Mi6 و CiA پایه؛<br>ستون پنجم دشمن!
به قلم مهندس قدرت اله متین

رسانه های Mi6 و CiA پایه؛
ستون پنجم دشمن!

کیست که نداند، مخرب ترین اسلحه و مهمات دشمن، قدرت رسانه ای با محتوای هایی است که افکار عمومیِ جامعه هدف را مهندسی و اذهان را مدیریت می کند؟!و کیست که نداند، ستون پنجم دشمن فقط محدود به جاسوسان حرفه ای با انواع پوشش‌های رنگ و وارنگ نمی شود، و چه بسا برخی اصحاب رسانه […]

کیست که نداند، مخرب ترین اسلحه و مهمات دشمن، قدرت رسانه ای با محتوای هایی است که افکار عمومیِ جامعه هدف را مهندسی و اذهان را مدیریت می کند؟!
و کیست که نداند، ستون پنجم دشمن فقط محدود به جاسوسان حرفه ای با انواع پوشش‌های رنگ و وارنگ نمی شود، و چه بسا برخی اصحاب رسانه های رسمی، مجازی و حتی سلبریتیهای وطنی نیز دانسته یا ندانسته نقش ستون پنجم را بازی کنند؟!
امروزه ثابت شده است که خط و ربط اصلی برای چنین رسانه هایی از سرویس های اطلاعاتی بیگانه ابلاغ میگردد و این رسانه ها سعی می کنند با بومی سازی محتوا، همانند موریانه ذهن جامعه را خورده _ خورده بجوند، آنهم با سرمایه های مادی و معنوی همان جامعه!
این شیوه که با کمترین هزینه، استکبار را به اهداف خود می رساند، ابتدا در آلمان شرقی، لهستان و حتی در اتحاد جماهیر شوروی و سپس در اوکراین، گرجستان و در سال‌های اخیر در لیبی و سوریه رخ داد و از نیمه دوم دهه هفتاد در ایران!
اگر بپرسید: چه کسانی، با چه محتوایی و با کدام دستاورد در ایران نقش ستون پنجم را بازی می کنند؟

پاسخ چنین است: رسانه های زنجیره ای با یک هیئت تحریریه مشترک و با تولید محتوای انواع شایعاتِ دروغ و سیاه نمایی از دستاوردهای ارزشمند انقلاب، همسو با رسانه های بیگانه!
اما نتایج عملکرد آنها کم نبوده ** اگر چه با هوشیاری مردم شریف و استکبار ستیز ایران، اقدامات خانه برانداز آنها، خنثی و تا کنون نتوانستد، اهداف پلید آمریکا و نوچه های غربی و عربی او را همانند برخی کشورهایی که نام برده شدند، پیاده نمایند، تا جایی که اخیرا ترامپ تهدید کرد که بودجه آنها را به دلیل شکست‌های مکررشان قطع و اسامی آنها را افشاء خواهد نمود!
به عبارت دیگر تمام هزینه های ۴۶ سال گذشته توسط سازمان جاسوسی سیا به هدر رفته و صبر استراتژیک دولت مستکبر آمریکا به سر آمده و گویا چاره ای برايش نمانده جز عربده کشی و تهدید به جنگ و نظامی گری!
اگر چه قبلا با کمک ناتو، پس از ۱۱ سپتامبر چنین قصدی را داشت و با اشغال افغانستان و عراق، زمینه را برای ورود نظامی از شرق و غرب ایران برای خود فراهم نمود، اما با تدابیر غافلگیرانه سپاه قدس با فرماندهی سردار شهید قاسم سلیمانی در باتلاق این دو کشور گرفتار و بالاخره با خواری فرار کرد!
و امروز، بنظر می رسد که خداوند متعال، این مستکبر طاغی و یاغی را در باتلاقی بنام یمن گرفتار نموده است و بی تردید کابوس انصار الله، آمریکا را از این توهم که ایران ضعیف شده است را یا بیدار خواهد کرد و یا بحول قوه الهی آنها را، خوراک کوسه ها خواهد نمود!
اما در طول این سالها، تعدادی از این رسانه های MI6 و cIA پایه، شناسایی و دست آنها کوتاه شده است، اما سایر عوامل و مزدوران آنها همچنان در فضای بی در و پیکر مجازی فعال مایشاء بوده و زهر خود را در اذهان مردم، بالاخص جوانان، تزریق می کنند و معلوم نیست، دلسوزان کی قرار است، مانع از این جفا، به جوانان شوند!
در چنین صورتی، همیشه باید شاهد برخورد با معلول( فریب خورده) باشیم تا علت(فریبکار) در حاشیه امن بماند!
و این چرخه ناقص تا کی باید بچرخد، خدا میداند!
صورت مسئله مشخص است، راهکار هم مشخص است!
می ماند کمی همت و اراده که سران سه قوه باید از خود نشان دهند تا ستون پنجم نتواند اهداف پلید استکبار را عملیاتی نماید!
اینگونه باد!
والعاقبه للمتقین!

قدرت اله متین

پی نوشت

  • رسانه های Mi6 و Cia پایه، اصطلاحی است که به برخی رسانه های داخلی گفته می‌شود که همفکر و همسو در عملیات روانی دشمن، نقش ستون پنجم را ایفا می کنند.
  • * اغتشاشات سال‌های ۷۸، ۸۸، ۹۸ و ۱۴۰۱ ما حصل همکاری مشترک برخی رسانه های داخلی و خارجی، بمنظور تحقق سیاست فروپاشی از درون با مدیریت سازمان‌های جاسوسی بیگانه بود که با هوشیاری فوق العاده مردم ناکام ماندند!

اخبار مرتبط